dilluns, 18 de maig del 2015

PROPOSTES PER PROPERES SORTIDES ESPECIALS

23 I 24 DE MAIG
TORELLÓ - VIDRÀ - TORELLÒ -BTT-
Dissabte 23, sortida de Torelló passant per L'Esquirol, Tavertet, Rupit, Sant Andreu de la Vola, per arribar a Vidrà.  92 km. amb 2.600 de desnivell.
Diumenge 24, sortida de Vidrà cap a Sant Quirze de Besora, Alpens, Sant Boi de Lluçanès, per acabar a Torelló. 114 km. amb 2.400 m. de desnivell.  El recorregut es pot reduir un quants km. al final si veiem que es fa massa tard, en honor dels que han posat el quilometratge com excusa.
Tot el recorregut és ciclable.
La idea és pujar amb cotxes dissabte a primera hora a Torelló, dormir a Vidrà i tornar diumenge al vespre amb els cotxes.
Recorregut cortesia d'en Joan Ramon que s'ha ofert a pujar un petit equipatge personal a Vidrà.

7 DE JUNY (data definitiva)
Cabrils - l'Esquirol  -BTT-
En Joan, l'Esteve i en Karlos han dissenyat una ruta lleugerament diferent, per fer alguns kilòmetres més i evitar pujar al Montseny. 
Finalment ha quedat en 105 km i uns 1.700 mts de desnivell.

Si us plau, confirmeu assistència i disponibilitat per pujar cotxes el dissabte dia 6
13 DE JUNY
RECORREGUT DE LA QUEBRANTAHUESOS -CARRETERA-
Es tracta de fer el recorregut de la QH, que de forma oficial es celebra el següent cap de setmana.
Son uns 205 km. amb uns 3.500 m. de desnivell amb sortida i final a Sabiñánigo, pujant Somport, el Marie Blanque, el Portalet i la Hoz de Jaca.  Podeu veure la crònica del 2010 en: http://www.sccabrils.blogspot.com.es/2010/06/sortides-cap-de-setmana-19-i-20-juny.html.

Pujarem en cotxes divendres 12 per arribar a dormir a Sabiñánigo (en principi bungalows al Càmping Vall de Tena), fem el recorregut dissabte, ho celebrem amb un bon sopar i tornem cap a casa diumenge al matí.

Com que cal fer reserves, s'agrairà que qui estigui interessat en alguna de les sortides (que esperem siguem molts!) ho faci saber com a molt tard al llarg d'aquesta setmana mitjançant un comentari, o millor, amb una entrada al Whatsapp, que serveixi de cla-cla.

6 comentaris:

  1. JR s'apunta a les dues, Tracks Diable i a la QH carretera

    ResponElimina
  2. Vinga anims que ja som 6, qui mes s'apunta?, el dilluns s'ha de fer la reserva de la nit a Vidra

    ResponElimina