dimarts, 28 de febrer del 2017

PROPOSTES PER LES PROPERES SETMANES / MESOS

Se'ns acumula la feina!
Tenim les següents propostes per les properes setmanes, us agraïrem els interessats digueu a quina o quines us voldríeu apuntar. Òbviament, sense compromís, però aniria molt bé tenir idea de quanta gent hi ha a cadascuna d'elles per poder començar a preparar-les.
Un cop tinguem aquesta informació, entrarem a concretar més detalls.
Si us plau, per confirmar o comentar temes al respecte i no col·lapsar el Whatsapp ni el correu genèric del club, feu un correu a sortidessccabrils@gmail.com

DISSABTE 18 DE MARÇ
Carretera: Hostalric - Vilobí d'Onyar - Les Planes d'Hostoles - Amer - Sant Hilari Sacalm - Hostalric.
Son uns 134 km. amb un desnivell d'uns 1.700 m.
És el mateix recorregut que fa la brevet de Granollers però nosaltres, ja que hem d'anar en cotxe, ho farem sortint i arribant a Hostalric, així estalviem la C-35 de Granollers a Hostalric que no té cap gràcia i ja la coneixem prou.

DIUMENGE 26 DE MARÇ
Muntanya: 2a Camí de Bocs.
Organitzada per Joan Sellés i Xavi Catasús.
Prova per parelles en la que, com a mínim un dels dos participants haurà de portar GPS, amb un recorregut per camins i corriols que us donarem just en el moment de sortir (cada parella sortirà amb uns minuts de diferència).


La parella que faci tot el recorregut de forma correcte i amb el menor temps invertit, rebrà 2 vals per a un sopar en parella a qualsevol restaurant de Cabrils.
Enguany, farem dues categories:
  1. Més de 100 anys (la suma de les edats de la parella és superior a 100 anys)
  2. Menys de 100 anys (la suma de les edats de la parella és inferior a 100 anys)

DIUMENGE 30 D'ABRIL
Muntanya: Voltants de Camprodon i Prats de Molló.
Sortida cortesia del David i del Moi.
Pujada a Camprodon amb cotxes i tornada a mitja tarda.

CAP DE SETMANA 3 I 4 DE JUNY
Carretera: recorregut de la Quebrantahuesos.
Farem el mateix recorregut de la Quebrantahuesos però per lliure.
Tenint en compte que són més de 200 km., es pujarà a Sabiñánigo a dormir divendres, es farà la marxa dissabte i tornarem diumenge al matí.  Aquesta  és la proposta inicial, si algú volguès tornar el mateix dissabte ho parlaríem.

CAP DE SETMANA 17 I 18 DE JUNY
Muntanya: recorregut de la Transcatalunya.
Es farà el recorregut de la Transcatalunya que haurà tingut lloc el cap de setmana anterior, però per lliure.
La idea inicial és pujar divendres a dormir a l'alberg de la Molina, fer dissabte fins a Santa Maria de Merlès, on es dormiria, i continuar diumenge per arribar a Cabrils.  En JR s'ofereix a portar una petita bossa personal per la nit de dissabte, amb el que la logística quedaria molt senzilla.

A més de tot això, diumenge 21 de maig fem la Cabrilenca BTT i el 28 de maig molts el Cabrerès... doncs el que es deia... que s'acumula la feina!

Com possa al començament, interessaria que, com a màxim a finals de la propera setmana (12 de març) els interessats ho hagin comunicat per continuar concretant detalls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada