diumenge, 19 de juny del 2016

SORTIDA DIUMENGE 3 DE JULIOL. CAP DE CREUS

Cap de Creus -BTT-

Hora de trobada: 06:30
Lloc de trobada: Pont de la Vela
Observacions: 
Uns 80 km. amb aprox. 2.000 m. desnivell, apta per tots els membres del club.
Sortida en cotxes fins al Port de la Selva, on després de descarregar les bicis, i si volem pendre un café, intentarem començar a pedalar a les 9.
Pujarem al Mas dels Bufadors per pista, a continuació alternant corriols i pistes arribarem al Mas del Rabassers on enllaçarem amb la carretera asfaltada per acostarnos fins al Far del Cap de Creus (foto!).  Alternant pistes i asfalt passarem per Port Lligat (més fotos) arribant a Cadaqués (on podem esmorzar i més fotos).
Després d'esmorzar nova pujada al Puig d'en Manyana (cal dir que més fotos?) i per pista i, ja en baixada, passarem a prop de la Cala Jóncols, per Cala Montjoi (el Bulli) i fins a Roses.
A partir de Roses planejarem per l'Alt Empordà fins a Pau i Vilajuïga.  Aquí hauriem de pendre alguna cosa (encara que només sigui un refresc) per afrontar la pujada dura que ens vé ara fins Sant Pere de Rodes.  Un cop a Sant Pere de Rodes (més fotos!!!) baixada per carretera de tornada al Port de la Selva, on ens haurem guanyant un bany i una cervesa.

Imprescindible: porteu banyador (ja sabem la tirada d'alguns a banyar-se sense, però a la platja del Port de la Selva estarà bastant mal vist).
Interessats comunicar-ho indicant disponibilitat de vehicle per muntar un grup de Whatsapp per coordinar la sortida.


Vídeo fet per David Rubio (no us perdeu els selfies!)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada